Leuke projecten om naar uit te kijken

Leuke projecten om naar uit te kijken

Interesse in één van onderstaande nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan in via de desbetreffende projectwebsite.

Projecten om naar uit te kijken

Van Bergenpark Fase 2 - START VERKOOP BEGIN 2023

Nadat fase 1 succesvol is verkocht en opgeleverd is het tijd voor fase 2. Fase 2 van het Van Bergenpark bestaat uit 20 woningen gelegen aan de Kerkstraat en de Kasteellaan in Etten-Leur. De 20 woningen zullen bestaan uit de volgende typen: 4 tweekappers XL, 6 tweekappers XXL, 2 vrijstaande woningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 6 LOOF (living on one floor) woningen.

Projecten om naar uit te kijken

Blossem Redwood

Redwood staat midden in de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat hier centraal. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje drinken op je eigen balkon met een van je vrienden. Alles is mogelijk!

In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Het gebouw voorziet in 53 twee- en drie-kamerappartementen met een oppervlakte die uiteenloopt vanaf ca. 50 m² tot ca. 100 m². Appartementen zijn al beschikbaar vanaf € 265.000,--. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor de empty-nesters.

Projecten om naar uit te kijken

Fonkel Breda

Fonkel Breda is een herontwikkelingsproject van het voormalig schoolgebouw De Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan. De brede mix van huur- en koopappartementen is gericht op een breed scala aan doelgroepen.

De appartementen worden in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets.

De wijk Tuinzigt krijgt steeds meer glans. Een fijne woning is van belang, een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Heb je interesse in één van de appartementen, schrijf je dan in via de projectwebsite.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie