Leuke projecten om naar uit te kijken

Leuke projecten om naar uit te kijken

Interesse in één van onderstaande nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan in via de desbetreffende projectwebsite.

Projecten om naar uit te kijken

Redwood staat midden in de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat hier centraal. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje drinken op je eigen balkon met een van je vrienden. Alles is mogelijk!

In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Het gebouw voorziet in 53 twee- en drie-kamerappartementen met een oppervlakte die uiteenloopt vanaf ca. 50 m² tot ca. 100 m². Appartementen zijn al beschikbaar vanaf € 265.000,--. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor de empty-nesters.

Projecten om naar uit te kijken

In december starten wij met de verkoop van het project De Pionier. 42 woningen midden in de wijk Heuvel en op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda. Het naastgelegen Dr. Struyckenplein biedt op loopafstand volop voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, wel zo makkelijk. Het Zaartpark en het groene Mastbos zijn zeer dichtbij.

Projecten om naar uit te kijken

Fonkel Breda

Fonkel Breda is een herontwikkelingsproject van het voormalig schoolgebouw De Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan. De brede mix van huur- en koopappartementen is gericht op een breed scala aan doelgroepen.

De appartementen worden in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets.

De wijk Tuinzigt krijgt steeds meer glans. Een fijne woning is van belang, een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Heb je interesse in één van de appartementen, schrijf je dan in via de projectwebsite.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie