Leuke projecten om naar uit te kijken

Leuke projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

De Hoogschout, heerlijk wonen in Etten

Bovenop de parkeervoorziening wordt het gebouw opgebouwd uit 4 bouwlagen. Elke bouwlaag biedt ruimte aan 11 appartementen welke allen beschikken over een ruime, goed op de zon georiënteerde buitenruimte. Uitzondering hierop is de toplaag. Deze wordt namelijk terugliggend vormgegeven. Hierdoor is er ruimte voor 7 exclusieve appartementen met zeer royale dakterrassen.

 • 40 luxe koopappartementen in het hogere segment
 • Oppervlakte ca. 90m² tot ca. 175m²
 • Parkeer- en bergingsvoorzieningen worden half verdiept onder het gebouw gerealiseerd
 • Vanuit de garage directe toegang tot woonlaag middels lift of het trappenhuis

  Blend Breda

  Blend Breda! Duurzaam wonen in het Groen

  De Nederlandse Bouw Unie (NBU) en Maas-jacobs gaan aan de slag met de ontwikkeling van 75 stoere herenhuizen. Blend Breda maakt onderdeel uit van de grotere vernieuwingsopgave aan de zuidoostzijde van het recent vernieuwde Dr. Struyckenplein. De belangrijkste kenmerken van dit project zijn:

  • de 75 woningen worden gerealiseerd in 3 bouwblokken. 2 daarvan zijn gelegen tussen het lommerrijke Planciusplein en de Hudsonstraat. Het 3e bouwblok is gelegen tussen de Hudsonstraat en de Roggeveenstraat;
  • clustering van de parkeergelegenheid waardoor voertuigen aan het zicht worden onttrokken door zogeheten parkeerkoffers;
  • veel groen en minder steen;
  • veilige speelruimte voor kinderen;
  • betere natuurlijke koeling door minder gebruik te maken van versteende straten;
  • duurzaam wonen door gebruik van warmtepompen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

  Projecten om naar uit te kijken

  Tussendijcks Prinsenbeek

  Maximaal woongenot en veel individuele opties. Zo kunnen we dit plan het beste samenvatten! Het plan bestaat uit diverse koop- en huurwoningen. Tussendijcks ligt op de hoek van de Haverdijk / Valdijk en op een steenworp afstand van het centrum van Prinsenbeek. Uiteraard zijn er veel voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig. Je leest er alles over op de website van de projectontwikkelaar!

  De 6 koopappartementen zijn succesvol verkocht. De overige 34 appartementen worden vanaf medio januari 2022 te huur aangeboden.

  Projecten om naar uit te kijken

  EUREKA! Breda

  Het beste woonidee van Breda bestaat uit een grote diversiteit aan woningen en appartementen die tezamen de nieuwe stadswijk Eureka! Breda vormen, bestaande uit 307 woningen.

  Ben je bijvoorbeeld een starter en op zoek naar een appartement centraal in de stad, zoek je juist het comfort van gelijkvloers wonen óf ben je op zoek naar een stadswoning mét tuin? Eureka! Breda heeft het allemaal te bieden.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie