Leuke projecten om naar uit te kijken

Leuke projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Fritz Breda

In het hart van de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein wordt Fritz Breda gerealiseerd.
De 40 grondgebonden stadswoningen worden uitgewerkt in 2 woningtypen van circa 100 en 120 m2. Het plan bestaat uit 4 woonblokken met autoluwe straten. Je woont in Fritz in een parkachtige omgeving, waar elke doorkijk zicht geeft op een bijzonder kopgevel, groen of het Dr. Struyckenplein. Parkeerplaatsen zijn op korte loopafstand aan het einde van ieder woonblok gesitueerd.

Heb je interesse? Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Projecten om naar uit te kijken

Fonkel Breda

Fonkel Breda is een herontwikkelingsproject van het voormalig schoolgebouw De Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan. De brede mix van huur- en koopappartementen is gericht op een breed scala aan doelgroepen.

De appartementen worden in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets.

De wijk Tuinzigt krijgt steeds meer glans. Een fijne woning is van belang, een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Heb je interesse in één van de appartementen, schrijf je dan in via de projectwebsite.

Projecten om naar uit te kijken

De Hoogschout, heerlijk wonen in Etten

De 40 appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd naast het monumentale Withofklooster aan de Bisschopsmolenstraat 162 in Etten-Leur. De Bisschopsmolenstraat is een van de meest authentieke straten van de stad. Op steenworp afstand vindt u speciaalzaken, boetiekjes en recreatievoorzieningen zoals cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer en fietst u zo de polder in naar bijvoorbeeld Natuurgebied Vloeiweide. Ook het winkelplein aan de Kerkwerve is om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

Het worden 40 luxe koopappartementen met een oppervlakte die uiteenloopt van ca. 90 m2 tot ca. 175 m2. De bijbehorende parkeer- en bergingsvoorzieningen worden half verdiept onder het gebouw gerealiseerd. Vanuit de garage heeft u middels de lift of het trappenhuis een directe toegang tot uw woonlaag.

Heb je interesse dan kun je inschrijven via de website : www.dehoogschout.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie