Croyaal Breda | START VERKOOP 5 JULI , 4834 JK, Breda

  • 70 m² - 152 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Vrijdag 5 juli starten we met de verkoop van Croyaal Breda! Schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden. Zodra de locatie en tijdstip bekend is, ontvangt u een nieuwsbrief. Croyaal Breda : Royaal, luxe en comfortabel wonen in Breda. Aan de groene rand van de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 70 m² - 152 m²

Vrijdag 5 juli starten we met de verkoop van Croyaal Breda!
Schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden. Zodra de locatie en tijdstip bekend is, ontvangt u een nieuwsbrief.

Croyaal Breda : Royaal, luxe en comfortabel wonen in Breda.

Aan de groene rand van de wijk Ypelaar in Breda ontwikkelt SoMa Vastgoed B.V. een uniek appartementencomplex. Het gebouw is volledig in de omgeving opgenomen en kenmerkt zich door zijn bijzondere en karaktervolle architectuur.

Het complex biedt ruimte aan 24 royale appartementen die variëren van 70 tot 152 m2 en beschikken over ruime tuinen, balkons en dakterrassen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging. De lichte en ruime woonruimtes bieden een unieke woonervaring die comfort en luxe perfect combineren.

YPELAAR: EEN BRUISENDE WIJK IN BREDA
De wijk Ypelaar in Breda is een levendige en gezellige buurt. Gelegen in het zuidoosten van de stad, kenmerkt Ypelaar zich door zijn groene karakter en de mix van voorzieningen. Winkelcentrum de Brucht is het hart van de buurt, met een supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn er meerdere sportcomplexen in de omgeving te vinden. De wijk staat bekend om zijn actieve gemeenschap, met verschillende verenigingen en organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de buurt.

Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, waar bewoners samenkomen voor muziek, eten en gezelligheid. Ypelaar is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook kent het diverse groene zones en wandelpaden waar u even helemaal tot rust kan komen.

Kortom, Ypelaar is een levendige en groene wijk in Breda, waar het prettig wonen is.

INTERESSE?
Nieuwsgierig naar dit project? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite: croyaalbreda.nl. Zodra er meer informatie beschikbaar is, bijvoorbeeld over de start van de verkoop, ontvangt u alle laatste updates via de projectwebsite. Naar verwachting starten we met de verkoop in juli, dus schrijf u in en houd uw mailbox in de gaten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons makelaarsteam.
Van der Sande Nieuwbouwmakelaars: Patricia van de Wijer, 06-20959290, nieuwbouw@vandersande.nl
Kin Makelaars: Pascal de Wit, 06-10559898, pascal@kinmakelaars.nl

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 24

Locatie

Plaats Breda
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 70 m² - 152 m²

Ontdek de woning

Croyaal Breda | START VERKOOP 5 JULI, Breda

Hier zult u wonen

Croyaal Breda | START VERKOOP 5 JULI, 4834 JK, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.