Object
Object
Object
Object
Object
Object

Heilig Hart Hof, Heilig Hart Hof - appartementen, bouwnummer: 33, Breda 4818 Breda

4818 Breda € 560.500 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Heilig Hart Hof: nog maar enkele appartementen beschikbaar, inmiddels 95% verkocht!

Al eens gespeeld met de gedachte om uw huis te verruilen voor een appartement, en op een plek te gaan wonen waar u tot in lengte van jaren van alle gemakken bent voorzien? Behaaglijk en comfortabel. Midden in het leven bovendien. Hiervoor ontpopt zich nu een prachtkans: het Heilig Hart Hof.

Architecten Frits...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Heilig Hart Hof, Heilig Hart Hof - appartementen, bouwnummer: 33, Breda.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Heilig Hart Hof: nog maar enkele appartementen beschikbaar, inmiddels 95% verkocht!

Al eens gespeeld met de gedachte om uw huis te verruilen voor een appartement, en op een plek te gaan wonen waar u tot in lengte van jaren van alle gemakken bent voorzien? Behaaglijk en comfortabel. Midden in het leven bovendien. Hiervoor ontpopt zich nu een prachtkans: het Heilig Hart Hof.

Architecten Frits Haverman en Gerhard Vermeulen van Architecten HMV zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van het plan. Zij zagen direct potentie in de ongelofelijke ruimte die ontstaat als je de oude bebouwing van de Praktijkschool en de wildgroei rondom de kerk wegdenkt. Ze maakten tekeningen voor een sereen hof met een residentieel appartementencomplex. Strak van lijn en rustig in het groen gelegen.

In totaal omvat het plan 39 gelijkvloerse, strak vormgegeven appartementen. U heeft de keuze uit 11 basistypen met een oppervlakte variërend van 105 tot 190 m2. Sommige met twee, andere met drie slaapkamers. Het één met een balkon pal op het zuiden, het ander met een buiten op het oosten. Keuze te over dus. Het is maar net welke ligging, indeling en grootte het best aansluit bij uw wensen. Wonen doet u hier met recht Heerlijk met een hoofdletter H.

Het luxe appartementencomplex aan het Heilig Hart Hof bestaat uit vier woonlagen en een parkeerkelder met circa 120 parkeerplaatsen. Ieder appartement beschikt over een eigen vaste parkeerplaats en een berging. Door de ingetogen architectuur met een baksteen in een warme tint vormt het een harmonisch geheel met de kerk en de hoftuin.

Met het oog op de rust voor de bewoners liggen de vijf toegangen van het complex aan de buitenzijde. Elke toegang heeft een eigen lift. Hierdoor zijn per verdieping maar twee woningen aangesloten op een lift. En in één geval zelfs maar één. Ook dat zorgt voor rust.

Het Heilig Hart Hof komt te liggen in een parkachtige setting die door een landschapsarchitect wordt ingericht. Door de aanzienlijke oppervlakte ontstaat vanuit de appartementen een heerlijk ruimtelijk uitzicht.

De energie van het totale project wordt duurzaam opgewekt. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp, aangesloten op een bodemwisselaar. Via zonnepanelen op de daken wordt er stroom opgewekt voor het complex. Het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de appartementen wordt hierdoor tot een minimum beperkt. De keuze voor een warmtepomp betekent dat in de woningen geen gas beschikbaar zal zijn voor bijvoorbeeld een gashaard of gasfornuis. Daar staat tegenover dat de appartementen op een natuurlijke wijze worden verwarmd en
gekoeld via de vloer. Hierdoor is het binnenklimaat comfortabel en behaaglijk. Bovendien heeft u nergens storende radiatoren in huis.

Alle appartementen van het Heilig Hart Hof zijn gezegend met kamerhoge ramen in de woonkamer en een groot buiten dat dankzij de dubbele gevel toch intiem oogt. De terrassen hebben een oppervlakte van 30 tot 45 m2, de balkons op de verdiepingen een oppervlakte van 15 tot 22 m2. De balustrades op de balkons zijn van glas, waardoor u een mooi vrij zicht heeft en het interieur heerlijk helder is. Voor een optimale lichtinval verspringen de balkons. Een architectonisch detail dat meteen zorgt voor een levendige aanblik van het complex aan de buitenzijde.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 560.500 vrij op naam
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Woning type portiekflat
Locatie
Adres Heilig Hart Hof bwnr 33
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 145 m²
Indeling
Aantal woonlagen 4
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging inpandig

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.