Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
4812 PW, Breda

Nieuw Mertersem!, 4812 PW, Breda

Omschrijving

VERKOOP GESTART! De verkoop is inmiddels gestart en de inschrijftermijn is reeds verlopen. U kunt zich via de projectwebsite alsnog inschrijven en dan komt u op de reservelijst terecht. Mochten wij nog een woning voor u beschikbaar hebben, nemen wij contact met u...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 100 m² - 130 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Van der Sande Makelaars

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 100 m² - 130 m²

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP GESTART!
De verkoop is inmiddels gestart en de inschrijftermijn is reeds verlopen. U kunt zich via de projectwebsite alsnog inschrijven en dan komt u op de reservelijst terecht. Mochten wij nog een woning voor u beschikbaar hebben, nemen wij contact met u op.

PRACHTIG WONEN IN BREDA

Het prachtige plan Nieuw Mertersem! is momenteel nog volop in ontwikkeling. Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite www.nieuwmertersem.nl of neem contact op met ons.

Naast de Laan van Mertersem en het Dr. Struyckenplein in Breda ontwikkelen Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs 75 stoere stadswoningen (koop) met tuin en 3 tot 4 slaapkamers onder de naam Nieuw Mertersem!

Het plan Nieuw Mertersem! bestaat uit 75 koopwoningen. Hoge stoere rijwoningen van drie bouwlagen en een zolder die variëren in breedte waardoor er zich drie basistypen (L, XL, XXL) onderscheiden van circa 100, 115 en 130 m² woonoppervlakte. Alle woningen in Nieuw Mertersem! hebben een zeer ruime plattegrond, de begane grond is standaard uitgebouwd!

De woningen zijn duurzaam en voldoen helemaal aan de huidige hoge eisen op dit gebied. Alle woningen worden uitgerust met een warmtepomp (d.m.v. aardwarmte) en zijn door de gehele woning voorzien van vloerverwarming én -koeling.
Alle woningen krijgen een tuin op het oosten of westen.

Omgeving
Nieuw Mertersem! ligt tegen Princenhage aan, bij de Laan van Mertersem, Jan Ligthartstraat en Doctor Mollerweg.
Na de geslaagde metamorfose van Dr. Struyckenplein, is nu het buurtgebied aan de beurt.

De wijk Heuvel ondergaat langzaam maar zeker een metamorfose. Op diverse plekken zijn sterk verouderde sociale huurwoningen gesloopt zodat nieuwe woningen in de koopsector worden teruggebouwd. Zo ontstaat meer evenwicht in koop- en huurwoningen in de wijk voor diverse doelgroepen. Een wijk die is opgebloeid en groeit in populariteit.

Verkoop
De VON-prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen vallen in de prijsklasse boven € 300.000. In de aanloop naar de start van de verkoop zal de website met nieuwe verkoopinformatie worden gevuld, zodra deze beschikbaar is. We verwachten te starten met de verkoop in januari 2020. Als u zichzelf heeft ingeschreven via de projectwebsite ontvangt u direct bericht zodra de datum bekend is.

Alle media

Alle afbeeldingen

Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda
Nieuw Mertersem!, Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie