Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Uitgelicht

van Bergenpark Residentie Antonius, Etten-Leur

€ 290.000 - € 570.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein, het Van Bergenpark.

De voorbereidingen voor het nieuwe plan zijn in volle gang. Aan het stedenbouwkundig plan, het inrichtingsplan, het bestemmingsplan en natuurlijk de architectuur en plattegronden van de verschillende...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor van Bergenpark Residentie Antonius, Etten-Leur.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Baai 4, Markenland
  385 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Baai 4, Markenland
  390 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,1 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 171.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Etten-Leur
  21.243 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Etten-Leur
  21.784 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1 km
 • Voortgezet onderwijs
  2.3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein, het Van Bergenpark.

De voorbereidingen voor het nieuwe plan zijn in volle gang. Aan het stedenbouwkundig plan, het inrichtingsplan, het bestemmingsplan en natuurlijk de architectuur en plattegronden van de verschillende woningtypes wordt hard gewerkt. Het uitwerken van zo’n plan kost best veel tijd, maar via de projectwebsite houden wij u graag op de hoogte van de stand van zaken. Dat betekent dat u in deze fase vaak nog schetsen terugvindt van de woningen, en nog geen concrete brochures of prijslijsten. Bij het kopje ‘planning’ op de projectwebsite kunt u lezen wanneer er meer informatie wordt verwacht. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt u op de hoogte gehouden per e-mail als er meer informatie beschikbaar is.

Na de zomervakantie wordt gestart met de verkoop van 20 appartementen, Residentie Antonius. Deze appartementen worden gerealiseerd in het bestaande monumentale gebouw.
De appartementen variëren in grootte vanaf ca. 75 m2 tot ca. 145 m2. Ieder appartement is uniek en beschikt over een heerlijke buitenruimte.
Wilt u meer weten over deze appartementen en de verdere procedure, klik dan op de "rode button" op de projectwebsite en schrijf u in.

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen, neem dan contact op met één van de verkopende makelaars. De gegevens van de makelaars treft u aan onderaan de pagina bij "verkoopmakelaars".

VOORVERKOOP GESTART
Vooruitlopend op de officiële verkoop op 24 oktober start vanaf heden de VOORVERKOOP!
Schrijf u voor 20 oktober 23.59 uur in en maak automatisch gebruik van een bijzonder exclusief voordeel: als vroege vogel krijgt u als één van de eersten de kans om een optie te nemen op uw droomappartement.

Nu snel inschrijven dus! Ga naar de projectwebsite vanbergenpark.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 - € 570.000
Bouw
Locatie
Plaats Etten-Leur
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 75 m² - 145 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.