Van een mooi einde naar een prima begin,  onze Woonkrant digitaal van Breda en omgeving.

Van een mooi einde naar een prima begin, onze Woonkrant digitaal van Breda en omgeving.

Geschreven door Jan-Joost van Dijk RM/RT op 20 september 2019

Vanaf morgen ontvangt iedereen in de Gemeente Breda onze nieuwe woonkrant weer in de brievenbus!

In deze editie van de Van der Sande Woonkrant is er veel aandacht voor het nieuwe jaar! Nu 2019 het einde nadert, kijk iedereen alvast met een schuinoog naar het jaar dat komen gaat. Nieuwe kansen, nieuwe plannen en misschien wel... een nieuw huis? Zijn wij Van der Sande Makelaars er klaar voor?! In de digitale woonkrant kan je er al meer over lezen!

Ook is er veel aandacht voor wat wij hebben meegemaakt in het afgelopen jaar. Zoals altijd wordt ook ons aanbod gepresenteerd en tref je er andere leuke berichten aan vanuit de makelaardij. Klik hieronder.

Woonkrant Van Der Sande Makelaars.

Ben je niet woonachtig in de Gemeente Breda of heb je wellicht een NEE-sticker op uw brievenbus stuur dan een email naar wonen@vandersande.nl met uw gegevens. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een exemplaar per post toesturen.

Ben je voornemens om uw huis of appartement te gaan verkopen en ben je benieuwd naar de waarde hiervan? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afsprraak met een van onze makelaars. Zij komen graag eens bij je langs voor een gratis advies. Tel 076-5147453

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie