5TRACKS (Stationslaan) ong , 4815 GW, Breda

  • A+++++
huurprijs op aanvraag
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

5TRACKS betreft een hoogwaardige mixed-use nieuwbouwontwikkeling op een toplocatie tussen het nieuwe treinstation Breda en de rechtbank en bestaat uit een dynamische mix van hotel, kantoren, wonen en voorzieningen in drie gebouwen: Platform_A, Platform_B en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 15500 m²

Downloads

5TRACKS betreft een hoogwaardige mixed-use nieuwbouwontwikkeling op een toplocatie tussen het nieuwe treinstation Breda en de rechtbank en bestaat uit een dynamische mix van hotel, kantoren, wonen en voorzieningen in drie gebouwen: Platform_A, Platform_B en Platform_C.

Platform_A is ingevuld met het IntercityHotel met conferentiemogelijkheden. In Platform_B en Platform_C bevinden zich drie verdiepingen kantoren met daarboven appartementen. De begane grond van elk van de gebouwen biedt ruimte aan verschillende voorzieningen, waarbij gedacht kan worden aan een sportschool, horeca en detailhandel.

Het betreft ca. 15.500 m² kantoorruimte en een commerciële plint welke hoogwaardig zijn afgewerkt met duurzame materialen en flexibel in gebruik. En: ze bieden een gezonde werkomgeving. De gebouwen voldoen namelijk aan de WELL Building Standard, het eerste (en nu nog enige) certificaat dat zich richt op de gezondheid en het welzijn van gebruikers van een gebouw. Daarbij worden zeven aandachtsgebieden onder de loep genomen: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en een gezonde geest. Dat is een groot pluspunt bij het aantrekken van (jong) werktalent dat gezondheid en bewust leven belangrijk vindt.

Voorzieningen
In zowel Platform_B als in Platform_C bevinden zich gedeelde faciliteiten, waaronder begrepen gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, fietsenstallingen, en per gebouw een atrium met een restauratieve voorziening (een barista in Platform_B en een paviljoen/restaurant in Platform_C). In de atria wordt gewerkt en overlegd, maar ook koffiegedronken, geborreld, gegeten, gerelaxt en inspiratie opgedaan. Het atrium van Platform_B kenmerkt zich door een speelse opzet van verschillende vloerniveaus die verbonden worden door een centrale trap en een bar(ista) die zich krult rondom de boom in het midden van het gebouw. Het atrium van Platform_C wordt gekenmerkt door het paviljoen/restaurant, met een brede houten tribunetrap die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld presentaties.

Coulissenpark
Even op adem komen in de buitenlucht? Dat kan in het Coulissenpark direct achter de gebouwen. Hier vind je rustige zitjes om te ontspannen, met een groep te vergaderen of één-op-één te sparren. Ook biedt het park alle ruimte om alleen of samen te sporten.

Locatie en bereikbaarheid
Met de trein reis je duurzaam en in no time naar metropolen in Nederland en Europa. Pak je toch liever de auto? 5TRACKS ligt ook dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Binnen tien minuten zit je op de snelweg naar Amsterdam, Den Haag, Antwerpen of Brussel. En parkeren is geen probleem: er is een parkeergarage onder de gebouwen.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 15.500 m² kantoorruimte met een commerciële plint van circa 1.500 m².

De kantoorruimte is als volgt verdeeld:
Platform_B: totaal 7.285 m² v.v.o.
Platform_C: totaal 8.210 m² v.v.o.

Vloervelden vanaf 2.085 m² v.v.o., te huur vanaf circa 400 m² v.v.o.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Parkeren
100 parkeerabonnementen voor kantoren (parkeernorm 1:155 m²) in openbare parkeergarage met 262 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er circa 190 fietsparkeerplaatsen beschikbaar voor de kantoren.

Energielabel
WELL Gold Certificaat.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het model verhuurder, welke is gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Oplevering
Eerste oplevering Q3 2023.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs huurprijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw

Locatie

Adres 5TRACKS (Stationslaan) ong
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 15500 m²
Oppervlakte in units vanaf 400 m²

Energie

Energielabel A+++++
Energielabel einddatum 2033-06-30

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

5TRACKS (Stationslaan) ong, 4815 GW, Breda

Locatie

5TRACKS (Stationslaan) ong, 4815 GW, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.