Bijster 5 , 4817 HX, Breda

  • A+++
€ 135 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Omgevingsfactoren Op een uitstekende locatie aan de oostzijde van Breda komt in het kantorengebied een hoogwaardig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het moderne kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de Claudius Prinsenlaan. Op deze locatie is een groot...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1636 m²

Downloads

Omgevingsfactoren
Op een uitstekende locatie aan de oostzijde van Breda komt in het kantorengebied een hoogwaardig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het moderne kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de Claudius Prinsenlaan. Op deze locatie is een groot aantal zakelijk dienstverleners gevestigd. Aansprekende namen zijn onder meer AKD advocaten en notarissen, Baker Tilly Berk, BNY Melon, Driscoll’s, Weight Watchers en diverse andere lokaal en internationaal opererende partijen. Daarnaast zijn in de omgeving diverse voorzieningen, waaronder een hotel en vooraanstaande sportclub gesitueerd. Het gebouw is kenmerkend door een krachtige en ingetogen architectuur die bedrijven de gelegenheid geeft zich uitstekend te kunnen profileren. Vanwege de indeling leent het pand zich ook goed voor deelverhuur. Dit is mogelijk vanaf 380 m². De binnenzijde van het pand, waaronder de entree, wordt momenteel volledig gemoderniseerd. Het gehele inbouwpakket is verwijderd en alle vloeren worden standaard casco gerenoveerd opgeleverd (o.a. nieuwe plafonds en LED-verlichting).

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Via de Zuidelijke Rondweg is zowel de A16 (richting Rotterdam en Antwerpen) als de A27 (richting Utrecht en Eindhoven) binnen enkele autominuten te bereiken.

Op zeer korte afstand is een OV-verbinding gelegen voor de bus naar Utrecht. Tevens zijn in de directe omgeving diverse reguliere bushaltes gelegen.

Parkeren
Op eigen afgesloten parkeerterrein zijn een 68-tal parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de voorzijde van het pand is een openbare parkeerstrook gelegen voor nog meer parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het kantoorgebouw bestaat uit een viertal lagen en heeft een totale oppervlakte van ca. 3.166 m² VVO met de navolgende verdeling:
Begane grond, unit 1: ca. 368 m² = VERHUURD
Begane grond, unit 2: ca. 344 m² = VERHUURD

Eerste verdieping, unit 3: ca. 399 m²
Eerste verdieping, unit 4: ca. 432 m²

Tweede verdieping, unit 5: ca. 435 m²
Tweede verdieping, unit 6: ca. 370 m²

Derde verdieping, unit 7: ca. 434 m² = VERHUURD
Derde verdieping, unit 8: ca. 384 m² = VERHUURD

Op de begane grond bevindt zich de receptie/entree. De verticale stijgpunten (trap en lift) zijn centraal in de kern van het gebouw gelegen. Iedere laag is voorzien van een eigen toiletgroep. Per verdieping is een pantry aanwezig of de mogelijkheid een pantry te realiseren.

Opleveringsniveau
Het gehele inbouwpakket is verwijderd en alle vloeren worden standaard casco gerenoveerd opgeleverd (o.a. nieuwe plafonds en LED-verlichting). Daarnaast is het mogelijk om wensen en eisen ten aanzien van de afbouw aan te geven. Doordat wij een eigen technische afdeling in huis hebben en samenwerken met partijen die de afbouw kunnen realiseren kunnen wij snel schakelen en alles uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Energielabel
Het pand heeft een energielabel A+++.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs voor het beschreven opleverniveau bedraagt € 135,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Mogelijkheden voor niet belaste verhuur bespreekbaar.

Parkeren 1:47 m²: € 500,-- per plaats / per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: € 40,-- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaren en 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten en eventuele omzetbelasting.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 135 p/m² p.j.
Servicekosten € 40 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1995
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Bijster 5
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 1636 m²
Oppervlakte in units vanaf 370 m²
Verdiepingen
  • 3
Voorzieningen
  • inbouwarmaturen
  • liften

Energie

Energielabel A+++
Energielabel einddatum 2034-02-27

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Bijster 5, 4817 HX, Breda

Locatie

Bijster 5, 4817 HX, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.