Boschstraat 61 , 4811 GD, Breda

  € 1.200.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Beleggingscomplex, bestaande uit twee panden gesitueerd aan de Boschstraat. De panden bestaan uit tien verhuurde wooneenheden (grotendeels kamers), een appartement in gebruik bij de eigenaar en een winkelruimte met werkplaats. Deze winkel met werkplaats wordt vrij...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Beleggingscomplex, bestaande uit twee panden gesitueerd aan de Boschstraat. De panden bestaan uit tien verhuurde wooneenheden (grotendeels kamers), een appartement in gebruik bij de eigenaar en een winkelruimte met werkplaats. Deze winkel met werkplaats wordt vrij van huur en gebruik geleverd.
  Het pand heeft mogelijkheden om een betere verhuurpropositie te maken of een kleinschalige herontwikkeling.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  De veelzijdige Boschstraat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Breda. Deze levendige straat is onder meer bekend van het Stedelijk Museum Breda en van een breed scala aan lokaal bekende winkeliers, zoals “Schietecat Tweewielers”, “de Fopsjop” en het onlangs geopende “Jacky & Jacky’s”. Tevens zijn in de straat een aantal gerenommeerde horecazaken gelegen, zoals De Beyerd, restaurant Pellens en fietscafé KAMU. Enkele jaren geleden is de straat gerenoveerd en omgebouwd naar een fietsstraat. Tevens is op de kop, aan de zijde van de Nieuwe Boschstraat, groen toegevoegd.

  Bereikbaarheid
  De Boschstraat is van oudsher een belangrijke toegangsweg naar de binnenstad die de verbinding vormt naar Breda-Noord. De straat wordt vooral veel gebruikt door fietsers. Dagelijks fietsen zo’n 4.200 mensen door de straat. De Boschstraat is zowel op loopafstand van het centraal station als het stadscentrum, daardoor is de straat uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

  Parkeren
  In de straat is een strook gesitueerd voor betaald parkeren. Op loopafstand is tevens een groot parkeerterrein gelegen.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Het complex betreft een tweetal panden, waarvan in nummer 61 op de begane grond het voormalig garagebedrijf Auto-Alarmmakers Mario was gevestigd. Daarnaast heeft het pand een tiental verhuurde kamers/wooneenheden en één separate woning op de verdieping aan de achterzijde.

  Het complex bestaat uit de navolgende panden:

  Boschtraat 61-61A
  De begane grond betreft een open ruimte van ca. 395 m² die in het verleden in gebruik was als winkelruimte met werkplaats. Deze ruimte wordt geheel leeg opgeleverd.

  Op de eerste verdieping van huisnummer 61 (61A) zijn drie kamers gelegen die samen de keuken en badkamer delen op deze verdieping. De kamers hebben ieder een oppervlakte van ca. 15 m². Op de tweede verdieping en op de zolder zijn twee kamers gelegen die samen gebruikmaken van een badkamer en douche. Daarnaast is op de tweede verdieping een studio gelegen, deze heeft een eigen badkamer en douche en heeft een oppervlakte van ca. 40 m². In totaal zijn er op huisnummer 61A zes kamers/wooneenheden gelegen.

  Zowel via de begane grond als middels een brandgang aan de zijkant van het pand is er toegang tot de op de verdieping aan de achterzijde gelegen woning. Deze woning heeft een oppervlakte van in totaal ca. 95 m² en beschikt over twee dakterrassen van samen ca. 40 m² groot. Daarnaast beschikt de woning over twee douches, toilet met urinoir, sauna, keuken met onder andere de navolgende apparatuur, elektrische kookplaat, oven, koelkast en een entresol van ca. 6 m².
  De woning wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

  Boschstraat 63
  Dit kleinschalige separate pand bestaat uit een appartement en drie kamers. Op de begane grond is een woonruimte gelegen met een eigen sanitaire voorziening en een keuken. Op de eerste verdieping zijn twee kamers gelegen die samen met de kamer van de tweede verdieping gezamenlijk gebruikmaken van een keuken en douche.

  Oplevering
  De bedrijfsruimte op de begane grond en woning op de verdieping aan de achterzijde zullen leeg en vrij van huur worden opgeleverd. De kamers op de eerste en tweede verdieping en zolder worden in verhuurde staat opgeleverd.

  Voor de actuele huurstroom kunt u contact met ons opnemen. In de dataroom staan alle huurcontracten. Op verzoek kunnen wij toegang geven tot de dataroom.

  Bestemmingsplan
  Binnen het bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Gemengd-1“. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijvigheid, waaronder detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, horeca 1, kantoor en wonen in combinatie met bedrijf.

  Kadastrale gegevens
  Gemeente: Breda
  Sectie: B
  Nummer: 7951
  Groot: 477 m²

  Energielabel
  Nog op te stellen.

  Verontreiniging
  Koper dient rekening te houden met een de aanwezigheid van bodemverontreiniging en asbest. Rapporten hiervan zijn beschikbaar in de dataroom.

  KOOPGEGEVENS

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 1.200.000,-- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Overige bepalingen
  De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
  Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

  Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 1.200.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Boschstraat 61
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Belegging

  Soort belegging bedrijfsruimte
  Aantal huurders 10

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Boschstraat 61, 4811 GD, Breda

  Locatie

  Boschstraat 61, 4811 GD, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.