Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Bredaseweg 8, Terheijden 4844 CL Terheijden

4844 CL Terheijden prijs op aanvraag

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Business Center Markoever is een bijzonder sfeervol full service kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met flexwerkplekken, luxe kantoren, showroomkantoren, bedrijfshallen, selfstorage en vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark; stijlvol...

Brochure

Download de brochure van Bredaseweg 8, Terheijden.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Drimmelen

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Business Center Markoever is een bijzonder sfeervol full service kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met flexwerkplekken, luxe kantoren, showroomkantoren, bedrijfshallen, selfstorage en vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark; stijlvol ingericht met haard, authentieke trappen en hardstenen vloeren. Het pand is afgewerkt met hoogwaardige energiezuinige materialen en installaties, alles volgens de laatste veiligheidsnormen. Alle ruimtes worden CO² neutraal verwarmd door het gebruik van biomassa en warmtepompen.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Markoever is landelijk gelegen op een perfect bereikbare zichtlocatie in Terheijden, aan de oever van de rivier de Mark, op slechts enkele minuten van de A59, A16 en A27 en op een steenworp afstand van Breda. Zowel met de auto als openbaar vervoer is Markoever goed bereikbaar en parkeren kan op eigen terrein.

Parkeren
Op eigen terrein is er voor huurders en bezoekers voldoende gelegenheid om vrij te parkeren. Het is ook mogelijk om een vaste parkeerplaats te huren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Business Center Markoever biedt zowel moderne, industrieel vormgegeven showroomkantoren, als hoogwaardig afgewerkte stijlvolle kantoren in een bijzonder en aansprekend gebouw.

Het pand kent de navolgende kantooroppervlaktes:
Kantoren landhuis 890 m²
- Hoofdgebouw begane grond 269 m²
- Hoofdgebouw 1e verdieping 306 m²
- Hoofdgebouw 2e verdieping 315 m²
Showroomkantoren 549 m²

De kantoren in het landhuis zijn te huur van 20 m² tot 95 m².
De showroomkantoren zijn te huur van 50 m² tot 120 m².
Het combineren van ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau
Kantoren landhuis:
De luxe kantoren bevinden zich in het landhuis aan de voorzijde op een zichtlocatie, verdeeld over drie verdiepingen met landelijk uitzicht. De kantoren zijn volledig gemeubileerd, maar bieden voldoende ruimte om een eigen uitstraling te creëren.

Showroomkantoren:
Deze kantoren zijn een ideale combinatie van showroom en kantoorruimte. De industrieel afgewerkte ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van airco. De kantoren zijn bijzonder licht en bieden ruimte om producten te showen en werkplekken in te richten.

Service all-in:
- Receptie en ontvangst van bezoekers;
- Schoonmaak;
- Beveiliging;
- Meubilair;
- Parkeren;
- Verwarming;
- Airco;
- Internet;
- Afvalservice;
- Verbruiksartikelen toilet en pantry;
- Vergaderruimte.

OBJECTGEGEVENS
Service optioneel:
- Telefoon;
- Post;
- Administratie;
- Gereserveerde parkeerplaats.

Digitale bereikbaarheid
Alle kantoren beschikken over snelle internetverbinding en een intern netwerk tot 1 Gbit/s en een separate VolP-lijn. De serverruimte heeft voldoende capaciteit om servers in een geklimatiseerde en beveiligde ruimte te plaatsen.

Overige aanbod:
Flexwerken:
Voor ondernemers die flexibel willen werken biedt Markoever flexwerkplekken in een moderne kantooromgeving aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Virtual office:
Markoever biedt de mogelijkheid van een virtual office. Geen kantoorruimte, maar wel een zakelijk, - postadres en/of telefoonnummer. Het bedrijf kan worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en indien gewenst kan er tevens gebruik worden gemaakt van een flexplek, dagkantoor of vergaderruimte voor het ontvangen van bezoekers.

Vergaderen:
In het pand zijn verschillende smaakvolle vergader-annex trainingsruimtes van diverse afmetingen beschikbaar. De ruimtes zijn voorzien van internet, videoconferentie mogelijkheden, interactieve smartboards en comfortabel meubilair.

Bedrijfsruimte:
Markoever heeft ook een aantal bedrijfshallen beschikbaar, vanaf 200 m² tot 975 m². Deze ruimtes zijn toegankelijk middels een elektrische overheaddeur en een loopdeur, en zijn voorzien van een strakke vloeistofdichte betondeur met vloerverwarming. De ruimtes zijn flexibel in te delen en kunnen voorzien worden van water, riool, perslucht, internet, brand- en inbraakbeveiliging.

Selfstorage:
Tenslotte biedt Markoever persoonlijk toegankelijke, verwarmde opslagboxen vanaf 1m³. Er zijn een groot aantal verschillende afmetingen beschikbaar. De opslag is geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld archief, verhuisdozen of inboedel, maar door de elektronische toegangsmogelijkheden is het ook ideaal als webwinkel en klein distributiecentrum.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De bijzonder sfeervolle kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf € 638,-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Overige
Graag nodigen wij u op locatie uit voor meer informatie over de beschikbare ruimtes en mogelijkheden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bredaseweg 8
Plaats Terheijden
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 1439 m²
Oppervlakte in units vanaf 20 m²
Verdiepingen 3
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.