Catharinastraat 16 , 4811 XH, Breda

  huurprijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  OPENING SOON Huys Snellen maakt onderdeel uit van Egard Boutique Offices (www.egard.nl) en is een rijksmonument gelegen aan de Catharinastraat 16 in het centrum van Breda. Deze grote monumentale kantoorvilla dateert uit 1728 en komt vanaf 1 augustus na renovatie...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 769 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  OPENING SOON
  Huys Snellen maakt onderdeel uit van Egard Boutique Offices (www.egard.nl) en is een rijksmonument gelegen aan de Catharinastraat 16 in het centrum van Breda. Deze grote monumentale kantoorvilla dateert uit 1728 en komt vanaf 1 augustus na renovatie volledig beschikbaar voor verhuur.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  Huys Snellen ligt midden in de binnenstad van Breda, direct om de hoek bevinden zich vele leuke adresjes voor een lekkere kop koffie of lunch.

  Bereikbaarheid
  De Catharinastraat is goed bereikbaar zowel met eigen als openbaar vervoer. Het treinstation van Breda ligt op 5-10 minuten loopafstand.

  Parkeren
  Er zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar en er zijn diverse parkeerterreinen in de directe omgeving waarvan enkele tevens beschikken over de mogelijkheid om een parkeervergunning af te sluiten.

  OBJECTGEGEVENS

  De luxe turnkey kantoorsuites (9) zijn beschikbaar in grootte variërend van 2 tot 8 werkplekken. Op de tweede verdieping beschikt het over twee ‘Pent Offices’ voor respectievelijk 8 en 18 werkplekken. Iedere kamer heeft zijn eigen historische elementen, ingericht en aangekleed naar hedendaags comfort en styling. Zo vullen heden en verleden elkaar perfect aan. De kantoorsuites worden volledig gemeubileerd en ingericht verhuurd inclusief moderne verlichting, shutters, eigen WiFi-login, moderne zit- en stabureaus en passende bureaustoelen. Diverse kamers zijn uitgerust met airco.

  Bij Huys Snellen worden u en uw bezoekers met alle egards ontvangen. U huurt niet alleen een fijne kantoorruimte maar vinden wij de totaalbeleving erg belangrijk. Zo kunt u ook gebruik maken van de gedeelde services die het speerpunt vormen van ons totaalconcept; een hartelijk ontvangst voor u en uw klanten door onze gastvrouw, gebruik van de koffie- en theefaciliteiten in een van onze volledig uitgeruste pantry's, het flexibel gebruik van de aanwezige boardrooms, het reserveren van de gastenparkeerplaatsen in onze stadstuin en het dagelijks schoonmaken van uw werkplek en de algemene ruimtes.

  HUURGEGEVENS
  Huurprijs
  De huurprijs is op aanvraag.

  Servicekosten
  De servicekosten zullen nader worden bepaald.

  Huurtermijn
  Vanaf 6 of 12 maanden.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie afhankelijk van de huurtermijn met een minimum van 1 maand huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1728
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Catharinastraat 16
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  >Kantoor

  Oppervlakte 769 m²
  Oppervlakte in units vanaf 1 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Catharinastraat 16, 4811 XH, Breda

  Locatie

  Catharinastraat 16, 4811 XH, Breda

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie