Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda
Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda
Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda
4811 JD, Breda

Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda

€ 95.000 p.j.

Omschrijving

Omgevingsfactoren De Ginnekenstraat is één van de meest aantrekkelijke winkellocaties in de regio West-Brabant en maakt onderdeel uit van de hoofdwinkelas Ginnekenstraat - Eindstraat - Karrestraat. Directe buren zijn America Today en Snipes, in de directe nabijheid...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 165 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 95.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Ginnekenstraat 11
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 165 m²
Oppervlakte in units vanaf 165 m²
Oppervlakte verkoop vloer 125 m²
Frontbreedte 540 cm
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
De Ginnekenstraat is één van de meest aantrekkelijke winkellocaties in de regio West-Brabant en maakt onderdeel uit van de hoofdwinkelas Ginnekenstraat - Eindstraat - Karrestraat. Directe buren zijn America Today en Snipes, in de directe nabijheid zijn onder meer Open32, H&M, Superdry en Rituals gevestigd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het centrum van Breda is - vanzelfsprekend - goed bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende bushaltes aanwezig, waardoor het pand eenvoudig te bereiken is via het openbaar vervoer.

Parkeren
Er zijn in de directe omgeving voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Er bevindt zich een doorgang die toegang biedt naar “Molsparking” met ruim 400 parkeerplaatsen, maar ook de parkeergarage in de Concordiastraat en de parkeerhavens in de Nieuwe Ginnekenstraat zijn voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheden.

OBJECTGEGEVENS

Oppervlakte
Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 165 m², bestaande uit ca. 125 m² winkelruimte en een magazijn van ca. 40 m² en een frontbreedte van ruim 5 meter.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, schoon en leeg, ontdaan van losse en aan formule gerelateerde inventaris.

Bestemmingsplan
Binnen het actuele bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Centrum -2”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijvigheid, waaronder detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca1.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 95.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

WWFT
Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda
Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda
Ginnekenstraat 11, 4811 JD, Breda

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie