Ginnekenstraat 60 , 4811 JJ, Breda

  huurprijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Omgevingsfactoren De Ginnekenstraat is één van de meest aantrekkelijke winkellocaties in de regio West-Brabant en maakt onderdeel uit van de hoofdwinkelas Ginnekenstraat - Eindstraat - Karrestraat. Directe buren zijn Aktiesport en JD Sports, in de directe nabijheid...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 125 m²

  Downloads

  Omgevingsfactoren
  De Ginnekenstraat is één van de meest aantrekkelijke winkellocaties in de regio West-Brabant en maakt onderdeel uit van de hoofdwinkelas Ginnekenstraat - Eindstraat - Karrestraat. Directe buren zijn Aktiesport en JD Sports, in de directe nabijheid zijn onder meer C&A, Costes, Vero Moda en Vodafone gevestigd.

  LOCATIE

  Bereikbaarheid
  Het centrum van Breda is - vanzelfsprekend - goed bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende bushaltes aanwezig, waardoor het pand eenvoudig te bereiken is via het openbaar vervoer.

  Parkeren
  Er zijn in de directe omgeving voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tegenover het pand bevindt zich een doorgang die toegang biedt naar “Molsparking”. “Molsparking” is op ca. 100 meter afstand gelegen met ruim 400 parkeerplaatsen, maar ook de Concordiagarage en de Nieuwe Ginnekenstraat zijn voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheden.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 125 m², bestaande uit ca. 105 m² winkelruimte en een magazijn van ca. 20 m² en een frontbreedte van ruim 6 meter.

  Opleveringsniveau
  Het pand wordt aangeboden als casco, het definitieve opleverniveau zal worden vastgesteld in overleg met de vertrekkende huurder. Eventuele door de voorgaande huurder aangebrachte en achtergelaten zaken en installaties worden om niet ter beschikking gesteld zonder dat verhuurder hier een onderhouds- of vervangingsplicht voor heeft.

  Bestemmingsplan
  Binnen het actuele bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Centrum -2”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijvigheid, waaronder detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca1.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs is op aanvraag.

  Servicekosten
  Er zijn geen servicekosten van toepassing.

  Huurtermijn
  Huurperiode in overleg.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1890
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Ginnekenstraat 60
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 125 m²
  Oppervlakte in units vanaf 125 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 105 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Ginnekenstraat 60, 4811 JJ, Breda
  Ginnekenstraat 60, 4811 JJ, Breda

  Locatie

  Ginnekenstraat 60, 4811 JJ, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.