Helium 6 k , 4751 XB, Oud gastel

  € 225.000 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Dit nieuwbouwproject is gerealiseerd op bedrijventerrein Borchwerf II direct aan de snelweg A17/afslag 21 op de kruising Provincialeweg Zuid-Helium te Roosendaal. Het project omvat in totaal 23 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 80 m² tot 375 m² BVO begane...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 153 m²

  Downloads

  Dit nieuwbouwproject is gerealiseerd op bedrijventerrein Borchwerf II direct aan de snelweg A17/afslag 21 op de kruising Provincialeweg Zuid-Helium te Roosendaal.

  Het project omvat in totaal 23 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 80 m² tot 375 m² BVO begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,45 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt ca. 8 meter en alle units zijn standaard deels of volledig voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  Op bedrijventerrein Borchwerf II zijn onder andere Carglass, Audi Centrum Roosendaal, Technische Unie, Albert Heijn Online Distributiecentrum, Calvin Klein Logistics, Burger King en McDonald’s gevestigd.

  Bereikbaarheid
  Bedrijventerrein Borchwerf II is gelegen ten noorden van het centrum van Roosendaal en ligt direct aan de A17 met directe verbindingen met de A16 en A58 richting Rotterdam en Antwerpen.

  Parkeren
  Bij de unit behoren twee parkeerplaatsen op het mandelige terrein.

  OBJECTGEGEVENS

  Oppervlakte
  De bedrijfsunit heeft een totale oppervlakte van ca. 153 m², evenredig verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

  Opleveringsniveau
  De units worden casco opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen.
  - gevlinderde betonvloer op de begane grond;
  - overheaddeuren met een hoogte van 3,5 meter;
  - flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een keuken en/of toilet;
  - goede vloer-, gevel- en dakisolatie;
  - gebouwhoogte van ca. 8 meter.

  Voor de gebruikte bouwmaterialen en bouwwijze kunt u de technische omschrijving van het project bij ons kantoor opvragen.

  Bestemmingsplan
  Volgens het bestemmingsplan “Borchwerf II”, vastgesteld op 20 juni 2013, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven behorende tot en met milieucategorie 3.1 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten”. Zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor een nadere toelichting.

  Kadastrale gegevens
  Gemeente: Oud en Nieuw Gastel
  Sectie: H
  Nummers: 2258 en 2952
  Tezamen groot: 9.019 m²

  Energielabel
  Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

  Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

  Vereniging van Eigenaren (VvE)
  Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor een beheerder wordt aangesteld.

  KOOPGEGEVENS

  Koopprijs
  De koopprijs bedraagt € 225.000,-- vrij op naam, exclusief BTW.

  Aanvaarding
  Per direct.

  De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

  De koper mag de op basis van de koop-/aannemingsovereenkomst gekochte appartementsrechten pas verkopen na één jaar na sleuteloverdracht of anders met schriftelijke toestemming van de verkoper. Hiervoor worden in de overeenkomst omstandigheden omschreven ten gevolge waarvan deze toestemming niet geweigerd kan worden.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 225.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Helium 6 k
  Plaats Oud gastel
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 2

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 153 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Helium 6 k, 4751 XB, Oud gastel

  Locatie

  Helium 6 k, 4751 XB, Oud gastel

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.