Onbezorgd je huis of appartement verkopen in Breda. -  38591

Onbezorgd je huis of appartement verkopen in Breda.

Het verkopen van je eigen huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op Marktplaats, je spreekt af met de koper en zorgt dat er afgerekend wordt. Het verkopen van een huis, dat is andere koek.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. Bel 076-5147453 | 06-39475859 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, verkoop mijn huis met het beste resultaat.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Sinds 2007 hebben wij al 10 keer de meeste woningen per jaar verkocht in Breda.

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat je achteraf pas kan bepalen wat je onze dienst waard vind, bepaal je bij ons achteraf wat je betaalt.

No Cure No Pay

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

Uw huis verkopen in 5 stappen.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor in Breda.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Deskundige afwikkeling

Wanneer de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is plannen wij de laatste ronde van de woning. Bij deze laatste ronde bent u samen met de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij verzorgen de inspectie, opname van de meterstanden en daarna gaat u met de koper naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
[BR17270]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17264]

8,0 10 1
Geschreven op
[BR15663]

Rondleiding was duidelijk en klaar. Voordelen en nadelen werden genoemd en getoond.

8,0 10 1
Geschreven op
[BR15663]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

Geen aanvullingen; prima rondleiding

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

8,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR15506]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR16966]

8,0 10 1
Geschreven op
Vijfhagen 22

Eerlijk, transparant, goede vergelijking in geest van de huidige tijd + toekomst. Van der Sande is een aanrader voor een belegging of een woonobject.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 219 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 574 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 793

Jij bepaalt wat je betaalt.

Omdat je pas achteraf kan bepalen wat je onze dienstverlening waard vindt, bepaal jij wat je betaalt.

Lees hier meer over hoe dit precies werkt

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie