Over mij

Na een berg aan kennis en ervaring opgedaan te hebben in het verhuren van woningen, heb ik sinds november '20 de overstap gemaakt naar verkoop. Inmiddels heb ik met succes de opleiding KRMT afgerond.

Ik ben nuchter ingesteld en denk graag met je mee. Daarnaast ben ik enthousiast en leergierig. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, dit kan werk gerelateerd zijn maar ook op persoonlijk vlak.


Bij van der Sande hoop ik jou te kunnen begeleiden naar een succesvolle verkoop, maar vind ik het zeker net zo belangrijk dat een koper met een goed gevoel en naar volle tevredenheid weet waar hij/zij aan begint. 

Bel me gerust of stuur me een appje als je vragen hebt.

Mijn laatste berichten

Grens vrijstelling overdrachtsbelasting per 1 januari 2023 gewijzigd
Nieuws
Grens vrijstelling overdrachtsbelasting per 1 januari 2023 gewijzigd Wellicht ben je al op de hoogte van de regelgeving omtrent overdrachtsbelasting, maar is het toch belangrijk dit even te lezen want er gaat namelijk het een en ander veranderen.
BLOG | Kies altijd voor een NVM Makelaar
Wonen
BLOG | Kies altijd voor een NVM Makelaar Sinds 2001 is de beëdiging en titelbescherming van makelaars afgeschaft. Sindsdien mag dus iedereen zich makelaar noemen. Hoe onderscheid je dan het kaf van het...
Bekijk meer berichten