Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement. -  38207

Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement.

Voor het verhuren van je huis of appartement in de regio Breda ben je bij ons aan het juiste adres! Omdat iedere woning en iedere situatie anders is komen wij graag een keer, geheel vrijblijvend bij je langs. Onze verhuurmakelaar geeft een indicatie van de huurwaarde en adviseert over de bijbehorende verhuurstrategie.

Kosten?
Onze diensten zijn op basis van no cure, no pay en voor het succesvol verhuren van jouw huis of appartement rekenen wij 1 maand huur met een minimum van € 900,-.

Neem eens vrijblijvend contact op met onze makelaars voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 076-5301737 of vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Ja, ik wil graag een afspraak voor het verhuren van mijn huis.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Screening van huurders

No Cure, No Pay

Groot netwerk

Je huis verhuren in 5 stappen.

Huis verhuren.

Waarom?

Een woning verhuren is een interessante business. Er is een groot aanbod aan particulieren die een woning zoeken op de markt en deze niet kunnen kopen. Gezien de huidige rentestanden is het rendement op je vermogen bij de bank vrijwel niks waard. Wij kunnen vraag en aanbod samen brengen.

Huis verhuren.

Contact opnemen

Je kunt ons natuurlijk mailen via huurplein@vandersande.nl, maar appen of bellen is sneller. Je kunt ons bereiken op 06-39483232, 06-39475859 of even bellen op 076-5301737,

Huis verhuren.

Uitgebreid verhuuradvies

We doen een uitgebreide opname door de te verhuren woning. We kijken goed naar de wensen van de huurders en wat er optioneel zou moeten gebeuren aan de woning om het goed op de markt te krijgen. Hierna zullen we een advies geven over de te hanteren huurprijs.

Huis verhuren.

De kosten en baten

Onze diensten zijn op basis van no-cure, no-pay en voor het succesvol verhuren van uw woning rekenen wij 1 maand huur. In het proces gaan wij op zoek naar de juiste huurder en brengen hem volledig in kaart. Potentiële huurders worden door ons goed gescreend, zodat wij de meest geschikte kandidaat aan u kunnen voordragen


Huis verhuren.

We gaan starten!

We gaan graag van start met het zoeken naar de ideale huurder voor jou als eigenaar.

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
[BR16821]

Zeer sympathieke man met wat kennis van mogelijkheden en eventuele verbouwingen. Dacht mee en was sociaal sterk.

9,5 10 1
Geschreven op
Boomkensevaart 2

Er wordt helder en snel gecommuniceerd door Jan-Joost en Claudia bij bezichtigingen en voortgang. Er wordt goed gekeken naar het belang van de klant. Altijd een vast aanspreekpunt die up to date is wbt het pand en de klant. Een klein verbeterpunt is de papieren brochure die bezoekers meekrijgen. Ondanks dat vrijwel alles digitaal gaat, is dit ook een visite kaartje voor het kantoor.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR17183]

Wij hebben een goede bezichtiging gehad. Ik vond de ligging in het Ginneken prima, enkel juist dit stukje nogal rommelig, en daarvoor de prijs misschien wat aan de hoge kant.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR16976]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR17188]

9,2 10 1
Geschreven op
[BR16314]

8,2 10 1
Geschreven op
Meent 275

Jan-Joost van Dijk: Kennis van zaken, heldere en snelle communicatie, betrokken en geen commerciële praatjes. Claudia Damski: Vriendelijk, snel en accuraat

9,0 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 104

Het contact via de whatsapp groep verliep soepel. De makelaar was elke dag bereikbaar. Daarnaast is er goed geschakeld in de onderhandeling.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR15242]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR15242]

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 211 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 545 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 756

Niet je huis verhuren maar toch verkopen?

Neem dan vrijblijvend contact op met de verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie