BLOSSEM Redwood Breda, BLOSSEM Redwood Breda - Type 12 | Appartement , 4814 NN, Breda

 • 76 m² - 76 m²
€ 370.000 - € 370.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

VERKOOP GESTART - 53 APPARTEMENTEN REDWOOD Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is REDWOOD iets voor jou! REDWOOD staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling BLOSSEM....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 76 m² - 76 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

VERKOOP GESTART - 53 APPARTEMENTEN REDWOOD

Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is REDWOOD iets voor jou!

REDWOOD staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling BLOSSEM. De wijk waar je kunt groeien en genieten!

Het gebied aan de Ettensebaan in Breda, waar de voormalige Nibb-it fabriek stond, ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. De Ontwikkelingscombinatie Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs slaat de handen ineen en realiseert gefaseerd de nieuwe woonwijk BLOSSEM, ruim 600 nieuwe woningen. In de nieuwe wijk is veel aandacht voor het historische industriële karakter en groen. Dit is terug te zien in de stedenbouwkundige opzet met de woongebouwen middenin het stadspark. BLOSSEM kent een grote diversiteit aan woningtypes bestemd voor een brede mix aan doelgroepen.

REDWOOD is een thuis waar vandaan je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat centraal in het plan. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met één van je vrienden. Alles is mogelijk!
In REDWOOD komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor empty nesters.

Het nieuwbouwplan REDWOOD bestaat uit 53 twee- en drie-kamerappartementen met een oppervlakte die uiteenloopt vanaf ca. 50m² tot ca. 98m², uitgerust met royale buitenruimtes van ca. 10m² tot 21m². De meeste appartementen zijn voorzien van een privé parkeerplaats. In de niet openbare ondergrondse parkeergarage komen straks 244 parkeerplaatsen. Daarnaast wordt er op de begane grond een gemeenschappelijke fietsenstalling gerealiseerd.

Voor beleggers worden er door de gemeente Breda aanvullende voorwaarden gesteld, laat je hierover informeren.

VERKOOPINFORMATIE
In de verkoopbrochure (deze is zowel online als fysiek beschikbaar) vind je een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische- en aankoop informatie. De prijslijst is separaat beschikbaar.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om een bezoek te brengen aan de start verkoop? Geen probleem. Je kan de verkoopdocumentatie waaronder de uitgebreide verkoopbrochure ook ophalen bij één van de makelaarskantoren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken:

- KIN Makelaars, Korte Ploegstraat 19 te Breda, Pascal de Wit, 06-10559898.
- Storimans en Partners, Ginnekenweg 161 te Breda, Bart Kimenai, 06-20426067.
- Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, Vijverstraat 1 te Breda, Patricia van de Wijer, 06-20959290.

HEB JE EEN KEUZE VOOR JE DROOMAPPARTEMENT GEMAAKT?
Schrijf je dan altijd officieel in door middel van het inschrijfformulier op de projectwebsite! Hierbij kun je jezelf inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van dit prachtige project. Kom je er niet uit? Bel met de makelaars!

ACCOUNT AANMAKEN
Om in te schrijven, maak je een account aan (indien je deze nog niet hebt aangemaakt) via de projectwebsite. Daarna kun je in jouw eigen online omgeving het inschrijfformulier invullen en voltooien.

ONZE MAKELAARS STAAN VOOR JE KLAAR!
Bij eventuele vragen staan de makelaars Pascal de Wit, Bart Kimenai en Patricia van de Wijer voor je klaar.
Bellen, mailen, of een afspraak maken, wat jou het beste uitkomt.

LOCATIE
De locatie van REDWOOD is gelegen aan de rand van de wijk Tuinzigt. Een wijk, die de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen. Niet alleen door de aanwezige jaren ’30 bebouwing en voorzieningen, vooral ook door de gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Breda en de uitvalswegen (noordelijke rondweg en A16). De dagelijkse boodschappen doe je bij het nabij gelegen winkelcentrum en voor een gezellige borrel fiets je binnen enkele minuten naar het stadscentrum op de Haagsemarkt. Kortom, BLOSSEM is een bijzondere plek met historie, in het groen, goed bereikbaar én op fietsafstand van het centrum.

DUURZAAM
Alle appartementen in REDWOOD worden aangesloten op een open warmte-koudeopslagsysteem, WKO genoemd. Bij een WKO wordt energie in de vorm van warmte en koude opgeslagen in de bodem. Dit betekent dat jouw appartement in de winter duurzaam wordt verwarmd door warmte uit de aardbodem via laag temperatuurverwarming. In de zomer geniet je juist van een comfortabel huis doordat er koud water door de slangen van de vloerverwarming stroomt. Hierdoor koelt de massa van het gebouw af. We hebben ervoor gekozen één collectief warmtepompsysteem in plaats van individuele warmtepompen per appartement op te nemen. Je (maandelijkse) tarieven, de prijs per gigajoule (GJ) voor het verbruik van warmte, bestaan uit vaste en variabele kosten. Naast dit tarief betaal je ook een vaste vergoeding voor de afleverset, voor de meting van het warmteverbruik en de levering van koude (ruimtekoeling). Met het genoemde gasloze systeem ben je op het gebied van energiezuinigheid geheel toekomstbestendig!

INTERESSE?
Wil je weten of jouw droomappartement in REDWOOD wordt gerealiseerd? Bekijk het aanbod dan snel op de projectwebsite. Daar kun je een account aanmaken en vind je alle informatie die je nodig hebt om een goed keuze te maken.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 370.000 - € 370.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 53

Locatie

Plaats Breda

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 76 m² - 76 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats

  Ontdek de woning

  BLOSSEM Redwood Breda, BLOSSEM Redwood Breda - Type 12 | Appartement, Breda
  BLOSSEM Redwood Breda, BLOSSEM Redwood Breda - Type 12 | Appartement, Breda
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.