De Hoogschout - UITVERKOCHT, Type K , 4876 AS, Etten-Leur

  • 130 m² - 130 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

HEERLIJK WONEN IN ETTEN-LEUR | IN DE HOOGSCHOUT WONEN IS LUXE EN RUIMTE Het is eindelijk zover! De verkoop is van de 40 luxe, royale appartementen met grote buitenruimte en één of twee privé parkeerplaats(en) is gestart. De Hoogschout omvat 40 exclusieve...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m² - 130 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

HEERLIJK WONEN IN ETTEN-LEUR | IN DE HOOGSCHOUT WONEN IS LUXE EN RUIMTE

Het is eindelijk zover! De verkoop is van de 40 luxe, royale appartementen met grote buitenruimte en één of twee privé parkeerplaats(en) is gestart.

De Hoogschout omvat 40 exclusieve koopappartementen met stijlvolle architectuur en bevindt zich naast het prachtige monumentale Withofklooster, gelegen aan de Bisschopsmolenstraat. Op steenworp afstand vindt u het gezellige winkelcentrum Etten-Leur met diverse speciaalzaken, boetiekjes, eetgelegenheden en terrassen. Zin in ontspanning? Ook een avondje theater bij het nieuwe cultuurcentrum De Nobelaer of een fietstocht naar natuurgebied Pannenhoef liggen binnen handbereik. En voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij winkelplein Kerkwerve.

Dit is dé plek waar u wilt wonen!

VERKOOPINFORMATIE
In de prachtige verkoopbrochure vindt u een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische en aankoop informatie. De brochure is zowel fysiek als digitaal beschikbaar, evenals de prijslijst. Op de projectwebsite vindt u onder ‘aanbod’ een interactieve kaart waarbij u door de verschillende woningtypen kunt scrollen. Als u doorklikt op een bouwnummer kunt u per bouwnummer de bouwkundige verkooptekeningen downloaden, alsmede de informatie over de meer- en minderwerklijsten, varianten, bergingen en parkeerplaatsen.

KEUZE VOOR UW DROOMAPPARTEMENT GEMAAKT?
Schrijf u dan áltijd officieel in via de projectwebsite of neem contact op met één van de verkoopmakelaars. Zij kunnen u precies informeren over de actuele status en beschikbaarheid van de appartementen en helpen u indien nodig graag met uw inschrijving. De inschrijving gaat volledig digitaal en u kunt tot maximaal 3 voorkeuren aangeven. Bij het inschrijfformulier heeft u ook de mogelijkheid om een financiële check toe te voegen. Hiermee vergroot u uw kansen bij de toewijzing. Een format van de financiële check is te vinden op de projectwebsite.

HET VERKOOPTEAM STAAT VOOR U KLAAR
Wij begrijpen dat er veel informatie op u afkomt bij de keuzen van uw nieuwe thuis. Neem de tijd om alle informatie door te nemen en bij eventuele vragen staan de makelaars voor u klaar. Bellen, mailen, videobellen of een afspraak maken, neem contact met hen op, op de wijze die u het beste uitkomt.

Veel plezier bij het uitkiezen van uw nieuwe thuis! Wij kijken uit naar uw inschrijving.

40 LUXE APPARTEMENTEN MET GROTE BUITENRUIMTE EN PARKEERPLAATS
De appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd op een half verdiepte (privé) kelder waarin zich de parkeerplaatsen en de bergingen bevinden. De appartementen op de begane grond liggen op de kelder en worden dan ook circa 1 meter ‘opgetild’. Dit komt ten goede aan de privacy en nóg hierdoor ontstaat een nog betere beleving van het omliggende groen en de dynamische Bisschopsmolenstraat.

De appartementen variëren van circa 88m2 tot wel circa 198m2 en zijn verdeeld over 4 woonlagen. Hierdoor ontstaat een breed woningaanbod in diverse groottes, indelingen en uitzichten. Woonlaag 1 t/m 3 biedt ruimte aan 11 appartementen per laag en de 4e woonlaag aan 7 appartementen.

Ieder appartement beschikt over een royale buitenruimte (zonder opstap) en één of twee privé parkeerplaats(en) en een berging in de kelder. De individuele warmtepomp biedt bewoners zowel comfort in de winter als verkoeling in de zomer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 40

Locatie

Plaats Etten-Leur

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 130 m² - 130 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.