Eureka! Village Fase 2 | Succesvol verkocht!, Type 3S , 4816 BA, Breda

  • 166 m² - 166 m²
€ 685.000 - € 685.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Eureka! Village Fase 2 - TYPE 3S Aan de Archimedesstraat komt een royale hoekwoning met uitzicht op het Liniepark. Op de begane grond bevindt zich een ruime living met open keuken van maar liefst 50 m2 en een diepe achtertuin van ca. 42 m2 op het zuiden. Op de 1e...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 166 m² - 166 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Doornbos-Linie

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Eureka! Village Fase 2 - TYPE 3S

Aan de Archimedesstraat komt een royale hoekwoning met uitzicht op het Liniepark. Op de begane grond bevindt zich een ruime living met open keuken van maar liefst 50 m2 en een diepe achtertuin van ca. 42 m2 op het zuiden. Op de 1e verdieping heb je een grote overloop met 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. Via een vaste trap kom je op de 2e verdieping met nog een ruime slaapkamer en een 2e badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Deze woning heeft dus maar liefst 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers!

EUREKA! VILLAGE: HEERLIJK THUISKOMEN IN EEN RUIME GEZINSWONING
Type 3S valt binnen het project Eureka! Village. Hier worden in totaal 55 woningen met tuin, van stadswoningen tot royale herenhuizen, gerealiseerd. De verkoop van de 55 stadswoningen vindt gefaseerd plaats. Fase 1 heeft nog enkele woningen beschikbaar en de verkoop van fase 2 is inmiddels gestart. Fase 2 betreft de bouwnummers 3.01 t/m 3.05 en 3.24 t/m 3.35.

Dit is waarom je in deze nieuwe wijk in Breda wilt wonen:

- Comfortabel wonen in luxe koopwoningen
- Dicht bij het bourgondische centrum van Breda
- Lage energielasten door goede isolatie en gasloos wonen
- Goede bereikbaarheid! Het centraal station op loopafstand.
- Veilig en rustig wonen in een autoluwe en groene wijk.

VERKOOPINFORMATIE
In de verkoopbrochure (deze is zowel online op de projectwebsite als fysiek beschikbaar) vind je een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische- en aankoop informatie. De prijslijst en keuzelijst van Fase 2 is vanaf 18 november beschikbaar. Ook zal dan per bouwnummer de bouwkundige verkooptekeningen te downloaden zijn, alsmede de informatie over opties, varianten en parkeerplaatsen.

Je kunt de uitgebreide verkoopbrochure ook ophalen bij één van de makelaarskantoren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Team Eureka! Breda:
- Van der Sande nieuwbouwmakelaars, Patricia van de Wijer, 06-20959290, nieuwbouw@vandersande.nl
- Kin Makelaars, Pascal de Wit, 06-10559898, Pascal@kinmakelaars.nl
- Storimans en Partners, Bart Kimenai, 06-20426067, bkimenai@storimansenpartners.nl

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven voor dit project vanaf 18 november tot en met woensdag 29 november 2023, 23:59 uur via de projectwebsite. Op de projectwebsite kun je een account aanmaken. In dit account kun je in jouw eigen online omgeving het inschrijfformulier invullen en voltooien. Vanaf maandag 4 december nemen we contact met je op als we een woning voor je kunnen reserveren.

ROYAAL EN DUURZAAM WONEN IN EUREKA! VILLAGE
De woningen kenmerken zich door moderne architectuur, fraaie details en zorgvuldig samengestelde plattegronden met veel lichtinval en royale tuinen. De woningen variëren in oppervlakte tussen 95 m² en liefst 166 m² en zijn allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats. Deze plek, op loopafstand van het centrum van Breda, en gelegen aan het Liniepark laat zich nergens mee vergelijken. De rust, de ruimte, het comfort: wonen in EUREKA! Village Breda is een genot.

PERFECTE, CENTRALE LIGGING
Op loopafstand van de historische binnenstad van Breda en het Centraal Station verrijst het prestigieuze Eureka! Breda. De Grote Markt met tal van terrasjes en winkels en het Valkenberg waar je lekker kunt picknicken zijn binnen je bereik. Het Centraal Station waardoor je relaxt van A naar B kan reizen ligt om de hoek waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan in het verkeer. Kortom een perfecte locatie.

WONEN IN BREDA
De bourgondische stad wordt door Bredanaars de Parel van het Zuiden genoemd en wordt gekenmerkt door de Brabantse gezelligheid. De historische binnenstad bruist van cafés, restaurants, terrassen, festivals, evenementen en theaters. Zo geniet de Grote Markt, hét bruisende hart van Breda, landelijke bekendheid en is de historische binnenstad met het veelzijdige stadscentrum een hotspot voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen.

Breda is daarnaast het economisch hart van West-Brabant, de locatie waar de Aa of Weerijs en de Mark samenvloeien en de singels worden bevaren. De stad te midden van parken, bossen en natuur. Kortom: Breda is de stad waar wonen, werken en genieten samenkomen én dat past precies bij EUREKA! Breda.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 685.000 - € 685.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 17

Locatie

Plaats Breda

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 136 m² - 136 m²
Woonoppervlakte 166 m² - 166 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats

Buurtstatistieken Doornbos-Linie

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Eureka! Village Fase 2 | Succesvol verkocht!, Type 3S, Breda
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.