BLOG | Tips Open Huizen Dag oktober Breda

Geschreven door Robbin Trumpi RM/RT op 3 oktober 2019

NVM Open Huizen Route 2019, waar moet je op letten?

Op zaterdag 5 oktober a.s. is het weer zover, de tweede Open Huizen Route van 2019! Een makkelijke en laagdrempelige manier om verschillende huizen in de regio Breda te bekijken op dezelfde dag. Tussen 11:00 en 15:00 kun je op deze dag elk huis wat mee doet bezichtigen zonder afspraak. Een mooie gelegenheid om goed te oriënteren op de huidige woningmarkt en misschien zelfs het droomhuis te vinden!

Voorafgaand aan de dag is het verstandig om vast een wensenlijstje te maken met de punten waar de woning aan moet voldoen. Daarnaast is het slim om wat onderzoek te doen in de wijk. Hierbij kan je denken aan de winkels, scholen, bereikbaarheid etc. De locatie waar een woning staat is namelijk erg belangrijk! Als laatste is het ook goed om te weten of de woning financieel haalbaar zou zijn.

Tijdens de dag zelf kan je lekker rondkijken in de woning en moet ook het gevoel bij de woning goed zijn. Is de eerste indruk of het gevoel bij een woning niet wat je zoekt, zegt dit meestal al genoeg. Voldoet de woning qua locatie en gevoel, is het verstandig om de plussen en de minnen van de woningen te noteren. Als er namelijk meerdere woningen op dezelfde dag bezichtigd worden, is er een kans dat woningen door elkaar gehaald worden. Een gewilde woning kan veel kijkers op hetzelfde momenten trekken. Laat je hierdoor vooral niet gek maken en doe lekker je eigen ding op deze dag!

BLOG | Tips Open Huizen Dag oktober Breda
Robbin Trumpi RM/RT
Neem contact op met Robbin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu?

Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu?

Dit kan een stressvolle situatie zijn waar een huizenkoper mee te maken kan krijgen die er voor heeft gekozen om eerst een woning te kopen en pas daarna te verkopen. Het kan leiden tot...
Kopen en/of verkopen? Is dit het juiste moment?

Kopen en/of verkopen? Is dit het juiste moment?

Is het nu wel de tijd om een woning te kopen? En als je al een koopwoning hebt, hoe doe je dat dan met de volgorde; eerst kopen of eerst verkopen? De media staat vol over de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie