Loop je even een rondje mee?

Ben je op zoek naar een huis en ben je het beu om op een wachtlijst geplaatst te worden? Dan hebben wij leuk nieuws voor je!

Wanneer het niet mogelijk is om deel te nemen aan een fysieke rondleiding, heb je vanaf nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een digitale bezichtiging. Dit alternatief bevalt ons een stuk beter dan wanneer we potentiële kopers op een bezichtigingswachtlijst moeten zetten.

De video van de digitale bezichtiging komt niet online te staan, we zullen dit enkel naar de belangstellenden sturen die zich bij ons hebben aangemeld voor een rondleiding, maar hier te laat voor waren. Wanneer je na de digitale bezichtiging nog steeds geïnteresseerd bent, heb je de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Ben jij degene met het winnende bod? Dan word jij in de gelegenheid gesteld om de woning in het echt te komen bekijken. Daarna beslis je pas of je je bod laat staan of intrekt.

Uit onderzoek blijkt dat veel potentiële kopers deze digitale bezichtiging zelfs aangenamer vinden dan een fysieke rondleiding. Dit geldt vooral voor de wat jongere doelgroep.
Wat vind jij ervan? Wij zijn heel benieuwd!

Loop je even een rondje mee?
Jan-Joost van Dijk RM/RT
Neem contact op met Jan-Joost

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat doe je met het huis tijdens een echtscheiding

Wat doe je met het huis tijdens een echtscheiding

Na een echtscheiding zijn er verschillende stappen die je kunt overwegen met betrekking tot je huis, afhankelijk van je...
Wat moet ik de kopers vertellen of niet vertellen over mijn huis?

Wat moet ik de kopers vertellen of niet vertellen over mijn huis?

Als het gaat om het informeren van potentiële kopers over je huis,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie