NVM Open Huizen Dag

Geschreven door Robbin Trumpi RM/RT op 13 september 2018

Het is weer zover, de NVM Open Huizen Dag in Breda en omgeving.

Wij kunnen nu al niet meer wachten, op zaterdag 6 oktober vindt de NVM open huizen dag in heel Nederland plaats! De NVM Open Huizen Dag vindt twee keer per jaar plaats, dit wordt dus de 2e editie van 2018. Wij van Van der Sande Makelaars hebben dan ook weer een aantal mooie huizen in Breda en omgeving die mee doen.

Wat houdt de NVM Open Huizen Dag precies in?

Als je mee doet met de Open Huizen Dag op 6 oktober dan is jouw woning van 11:00 tot 15:00 uur een 'open huis'! Jij weet als geen ander hoe leuk je huis is, vandaar dat jij de bezoekers zelf rondleidt in jouw huis. Op Funda staan straks alle huizen die meedoen bij elkaar, hierdoor krijgt jouw woning multimediaal aandacht!

Waarom het een leuke dag is als jouw huis te koop staat?

De 1e editie van vorig jaar was een groot succes! Je hoeft maar één keer goed schoon te maken en je ziet na de Open Dag hoe jouw woning in de markt ligt. Wie weet is jouw woning na deze dag wel verkocht! Tijdens deze dag kan jij je woning optimaal presenteren zoals jij het voor ogen hebt. Na deze dag zijn jullie van harte welkom op ons kantoor voor de deelnemersborrel om samen de dag te bespreken. Dit belooft een top dag te worden!

Staat jouw huis niet te koop maar wil je wel komen kijken?

Dat kan natuurlijk, graag zelfs! Deze dag is net zo leuk voor jullie als voor de verkopers van de woning. Je kan vrijblijvend binnen lopen bij de woningen die mee doen met de Open Huizen Dag. Twijfel je nog tussen verschillende woningen? Dan kan je van 11:00 tot 15:00 uur zo vaak binnen lopen als je zelf wilt! Dit wordt een prachtige wandel/fiets/autoroute met mooie huizen in Breda en omgeving.

Wij als NVM Makelaar vinden het super leuk als je komt kijken! Je hoeft jezelf hiervoor dan ook niet aan te melden. Zien wij jou op 6 oktober?

Heb jij nog vragen over de NVM Open Huizen Dag?
Laat het ons dan weten via info@vandersande.nl

NVM Open Huizen Dag
Robbin Trumpi RM/RT
Neem contact op met Robbin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Huis kopen in Breda? Houd in deze prijsklasse rekening met overbieden

Huis kopen in Breda? Houd in deze prijsklasse rekening met overbieden

Vorige maand publiceerde de NOS een artikel met als titel: ´Overbieden weer normaler in krappe huizenmarkt´. We doken in de cijfers om te zien wat de trend in Breda is. Wat blijkt?...
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
Bekijk overzicht