Van der Sande verkocht ook in 2017 de meeste woningen!

Ook in 2017 mag Van der Sande Makelaars zich weer de best verkopende makelaar van Breda noemen.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al 9 keer deze titel mogen dragen.

Dagelijks zijn onze makelaars en hun ondersteuning druk in de weer om er voor te zorgen dat de woningen zo goed mogelijk onder de aandacht worden gebracht bij zoveel mogelijk mensen. En u ziet, niet zonder resultaat!

Bent u nou ook zo benieuwd hoe ons kantoor dat al die jaren al doet en heeft u verhuisplannen? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij komen graag een keertje bij u op de koffie en leggen u haarfijn uit wat we voor u kunnen doen. Bel 076-5147454, stuur een mail naar wonen@vandersande.nl of een WhatsApp bericht naar 06-39475859.

Heeft u in 2017 of 2018 via ons kantoor een woning gekocht of verkocht? Dan heeft u geluk en mag u samen met ons gaan vieren, dat wij de best verkopende makelaar van Breda zijn geworden. Want mede dankzij u hebben wij zoveel woningen kunnen verkopen.

Klik HIER om dit samen met Van der Sande te vieren!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu?

Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu?

Dit kan een stressvolle situatie zijn waar een huizenkoper mee te maken kan krijgen die er voor heeft gekozen om eerst een woning te kopen en pas daarna te verkopen. Het kan leiden tot...
Kopen en/of verkopen? Is dit het juiste moment?

Kopen en/of verkopen? Is dit het juiste moment?

Is het nu wel de tijd om een woning te kopen? En als je al een koopwoning hebt, hoe doe je dat dan met de volgorde; eerst kopen of eerst verkopen? De media staat vol over de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie