VLOG | Wat doet het Coronavirus met de woningmarkt in Breda en omgeving?

VLOG | Wat doet het Coronavirus met de woningmarkt in Breda en omgeving?

Geschreven door Jan-Joost van Dijk RM/RT op 20 april 2020

Wat doet het Coronavirus in Breda en omgeving met de woningmarkt?

De #VLOG gemaakt door onze Jan-Joost van Dijk verteld het je! Wil je meer weten? Stuur je onderwerpen door naar: info@vandersande.nl, wie weet bespreken wij jouw onderwerpen in onze volgende #VLOG!

Bekijk hier de VLOG!


Jan-Joost is mijn naam en mijn vrouw Galit en ik hebben 2 prachtige dochters, 1 hond, 1 kip en 1 haan. Daarnaast ben ik makelaar in het dagelijkse leven. Menselijk gedrag vind ik fascinerend om mee te maken en over na te denken. Mede daarom in mijn beroep ook zo fantastisch! Sport is ook heel erg belangrijk voor mij.

Al heel lang liep ik met het idee blogs te gaan schrijven en vlogs te maken, om mijn ervaringen en mening te delen met jullie. In april 2019 ben ik (eindelijk) gestart en streef ik ernaar om een aantal keer per jaar een blog te schrijven, podcast en/of vlog te maken. Zonder echt doel, meer omdat ik het leuk & interessant vind en wellicht dat er mensen nog over gaan nadenken ook, dat zou dan mooi meegenomen zijn. Het zal met name over sport, werk en/of ‘amateur psychologie’ gaan.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben mag je mij altijd mailen op jj.vandijk@vandersande.nl of bellen/appen op 0639475859.

Veel lees- en/of kijkplezier!
Jan-Joost

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie