Wij hebben echt ons droomplekje gevonden.

Geschreven door Jan-Joost van Dijk RM/RT op 13 augustus 2020

‘Van der Sande heeft alles voor ons geregeld, erg prettig’

Een woning in het buitengebied was al langer de wens van Jeroen van der Linden en zijn gezin. Het was alleen wachten op een huis dat betaalbaar was. Die gelegenheid kwam eind vorig jaar voorbij.

Van een stadswoning naar een buitenvilla aan de rand van Breda, nabij het Mastbos. Een hele overgang. Van drukte naar rust en van voorbijrijdende auto’s naar fluitende vogels. Maar Jeroen en zijn gezin genieten er elke dag van sinds ze eind januari verhuisden naar hun nieuwe stek.

Ideale locatie in Breda.

“De locatie is voor ons ideaal”, vertelt Jeroen. “Tegen de bosrand aan, in het buitengebied maar toch niet al te ver van scholen en het centrum. We waren al langer op zoek, maar konden niets geschikts vinden. Het was vaak te klein of te duur. Toch deed afgelopen najaar de kans zich voor toen deze villa aan de Heistraat vrijkwam. Omdat het een gunstige tijd is om te verkopen, hebben we de knoop doorgehakt en contact opgenomen met Pieter Ahsman. Wij kennen elkaar al langer en voor ons was het vrij logisch om Van der Sande in te schakelen. Temeer omdat zij in Breda dé makelaar zijn die past bij ons type woning en segment.”

Snel verkocht via Van der Sande Makelaars.

Jeroen wilde graag een minimale prijs voor zijn woning hebben. “De prijs was absoluut marktconform. Bewust, omdat gelijktijdig ook een soortgelijke woning in onze straat te koop stond. Ondanks dat het een huis in een iets hogers prijsklasse is, was het wel binnen drie weken verkocht.”

Alles in één, zelfs de hypotheek.

Om snel te kunnen schakelen en er vaart in te houden, heeft Van der Sande ook de hypotheek geregeld. “Het is fijn dat ze alles onder één dak hebben. Ze kennen je situatie en verhaal, weten wat je mogelijkheden zijn en daardoor kunnen ze snel doorpakken.”

Soepel en snelle makelaar.

“Van der Sande zou ik zeker aanbevelen. Ze hebben een groot aanbod en een groot netwerk. Alle expertise hebben ze in huis en het contact verloopt prettig en soepel. Wij hebben in ieder geval ons droomplekje gevonden en hopen hiervan zeker de komende twintig jaar te genieten.”


Wij hebben echt ons droomplekje gevonden.
Jan-Joost van Dijk RM/RT
Neem contact op met Jan-Joost

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
Bekijk overzicht