‘Ze pakken het heel professioneel aan’

Tien jaar woonde Gert Haesevoets met veel plezier in een mooi appartement aan het Ceresplein in Breda. Tot hij zijn huidige vriendin ontmoette en besloot met haar te gaan samenwonen in Rotterdam. Te lang wachten wilde hij niet, dus enige haast was geboden. Dankzij Van der Sande was de verkoop binnen twee dagen beklonken.

Ruim een jaar geleden ontmoette Gert zijn vriendin Judy. Hij woonde in Breda, zij in Rotterdam. “We hadden een weekendrelatie totdat in maart dit jaar corona uitbrak. Opeens zaten we allebei thuis. Zodoende was ik veel bij haar in Rotterdam. De lock-down periode was voor ons een soort ‘samenwoon-proefperiode’. Het bracht onze relatie in een stroomversnelling. Doordat we veel meer tijd met elkaar doorbrachten, leerden we elkaar goed kennen.”

Onder de indruk

Het stel besloot om officieel te gaan samenwonen. Hiervoor hadden ze een nieuw appartement op het oog in Rotterdam. Dat betekende echter wel dat ze allebei hun woning moesten verkopen. “Onze makelaar in Rotterdam raadde mij aan om contact op te nemen met Van der Sande. Ik belde voor een oriënterend gesprek en binnen een paar dagen kwam Jan-Joost al langs om te kijken.”


De vervolgaanpak kan Gert niet anders omschrijven als ‘zeer professioneel’. “Dezelfde avond van zijn bezoek, stuurde Jan-Joost al een concept van de verkooppresentatie toe. Hij had alles tot in detail opgenomen en beschreven. Het zag er perfect uit.” Gert was niet alleen onder de indruk van het voorbereidende werk, ook het contact met de andere medewerkers van Van der Sande verliep soepel en snel. “Ze helpen je snel en iedereen is op de hoogte van jouw woning en wat er speelt. De communicatie tussen de verkoopafdeling en de back-office hebben ze heel goed afgestemd. Erg prettig.”

Uitstekend onderhandeld


In gezamenlijk overleg werd de vraagprijs bepaald. “Jan-Joost verwachtte dat mijn appartement snel verkocht zou zijn. En inderdaad, binnen twee dagen was het al zover. Ik had een streefbedrag in mijn hoofd. Robbin, de collega van Jan-Joost, heeft uitstekend voor ons onderhandeld want mijn appartement hebben we boven de vraagprijs verkocht. Er was veel animo, bij de derde kijker was het raak. Een hele opluchting. Vanuit onze kant zat er namelijk veel druk achter vanwege het lopende hypotheektraject voor onze nieuwe woning.”

Het was voor Gert de eerste keer dat hij een huis verkocht. Het was ook meteen de eerste kennismaking met Van der Sande Makelaars. “Ik wist dat ze een goede naam hebben. Die maken ze ook zeker waar. Ze zijn professioneel en hebben de verkoop voortvarend aangepakt, met een snelle verkoop als resultaat.”

Quote:
“Ze maken hun goede naam zeker waar”

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
Bekijk overzicht