Dé makelaar van Breda met verstand van zaken

NVM Makelaar Breda | Van der Sande Makelaars

NVM Makelaar Breda | Van der Sande Makelaars

Dé makelaar van Breda met verstand van zaken

Klik voor meer informatie!
Makelaar Breda

Nieuwbouwproject Eureka! Village

EUREKA! VILLAGE | START VERKOOP 7 JULI

De start verkoop zal plaatsvinden op donderdag 7 juli van 17.00-19.00 uur. Voor meer informatie kun je een account aanmaken op de projectwebsite en word je op de hoogte gehouden. Je kunt het woningaanbod alvast bekijken op de projectwebsite.

Makelaar Breda

Sinds 1991 jouw NVM makelaar in Breda!

Of je nu een woning wilt aan- of verkopen of op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in Breda, wij als makelaar in Breda helpen je graag verder met het verwezenlijken van jouw droom. We zijn ook actief op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Wil je dus een bedrijfspand verkopen of verhuren in breda of omgeving dan ben je bij ons aan het goede adres. Een belangrijk aspect bij koop of verkoop van woningen of bedrijfspanden zijn de financiën. Deze moeten uiteraard goed geregeld zijn. Onze Financiële experts staan klaar met raad en advies.

Persoonlijke aanpak

Dankzij de persoonlijke aanpak van onze makelaars en adviseurs kunnen wij snel schakelen en brengen we vraag en aanbod op het juiste moment samen

Maatwerk

Maatwerk bij iedere opdracht, omdat ieder huis, object of advies uniek is. Wij zijn actief in Breda en omgeving.

Deskundig

Onze makelaars en adviseurs zijn gecertificeerd en hebben verregaande kennis door onder meer ons lidmaatschap bij de NVM en Dynamis.

Makelaar Breda

Jouw ervaren makelaar in Breda

Van der Sande Makelaars bestaat al ruim 30 jaar. We zijn als makelaar in Breda gevestigd nabij de bekende Ginnekenstraat en de wijken Princenhage, Zandberg en natuurlijk het Centrum van Breda.

Het kopen van een nieuw huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn in Breda. De Bredase woningen zijn namelijk zeer in trek bij de randstedelingen. Door deze grote vraag moet je er snel bij zijn en bovenop de markt zitten.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander en staan je graag bij met een persoonlijk advies.

Makelaar Breda

Van der Sande Makelaars Breda

  • In het centrum van Breda, aan de Wilhelminasingel
  • 3 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij, Nieuwbouw en Hypotheken op 1 locatie
  • Ons kantoor is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Voldoende (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur

Van der Sande Makelaars Breda FAQ's

Hiervoor kan je het beste onze Facebookpagina in de gaten houden; ons aanbod posten we hierop nog voordat het op Funda verschijnt. https://www.facebook.com/vandersandemakelaars

Van der Sande Makelaars is qua woningen voornamelijk actief in Breda en omstreken. Denk aan Oosterhout, Etten-Leur, Oudenbosch, Ulvenhout, Terheijden, Bavel etc.

Bedrijfspanden bieden wij, naast Breda, ook aan in o.a. Zevenbergen, Raamsdonksveer, Dongen, Etten-Leur, Oosterhout, Moerdijk, Roosendaal en Oudenbosch.

Wij zijn van een woningmakelaardij uitgegroeid naar een multidisciplinair makelaarskantoor. Hieronder valt woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en een tweetal Hypotheekshops.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie