Bij ons in Breda is jouw huis, onze passie!

Van der Sande Makelaars

Van der Sande Makelaars

Bij ons in Breda is jouw huis, onze passie!

Ieder huis en iedere verkoop of aankoop zijn uniek. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen bij de verkoop of aankoop, zo hebben wij voor ieder huis of appartement een specialist! Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Wij zijn gevestigd in Breda en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander

Jouw woningmakelaars in Breda.

Ieder huis en iedere verkoop of aankoop zijn uniek. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen bij de verkoop of aankoop, zo hebben wij voor ieder huis of appartement een specialist! Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Wij zijn gevestigd in Breda en kennen jouw wijk, jouw straat en jouw potentiële koper als geen ander.

Jij bepaalt wat je betaalt!

In de huidige markt is het best lastig een makelaar te kiezen, want er zijn er veel. Daarnaast zeggen ze allemaal de beste te zijn. Hoe kies je dan… Je wilt graag het netwerk van de grootste met de prijs van de kleinste. Het lastige is natuurlijk ook dat het geen product maar een dienst is, waarvan je achteraf eigenlijk pas het beste weet of je echt tevreden bent en dus goed gekozen hebt.

Nu hebben wij een oplossing gevonden voor dit dilemma! Wij gaan namelijk aan de slag met een baanbrekend concept binnen de makelaardij in Breda en omstreken met de slogan:
“Jij bepaalt wat je betaalt.”

Wil jij meer informatie? Bekijk onze video hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op!

076-5232555 | wonen@vandersande.nl

Ben jij nieuwsgierig naar welke woningen die wij reeds succesvol verkocht en verhuurd hebben?

Klik dan hier!

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Groene Hil 12

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met de makelaar zowel in het contact persoonlijk en ook via de commerciele kant van hen maar tevens niet te vergeten de achterban op hun kantoor. Die hebben ook hun positieve kant laten zie in de gehele verkoopprocedure. Petje af samen goed werk verleend zoals het ook afgesproken was.Een dikke 10. Groetjes de verkopers te Breda.

9,0 10 1
Geschreven op
Vlielandstraat 30

Hele fijne samenwerking gehad met Merijn en Robbin. Altijd bereikbaar voor een vraag of advies en reageren dan ook erg snel en deskundig. Aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Vijfhagen 22

Eerlijk, transparant, goede vergelijking in geest van de huidige tijd + toekomst. Van der Sande is een aanrader voor een belegging of een woonobject.

9,0 10 1
Geschreven op
Platte Akker 121

Met Van der Sande Makelaars is het prettig zaken doen. Deskundigheid en kwaliteit staan voorop. De lijntjes zijn kort, de communicatie is uitstekend. Alle lof.

9,0 10 1
Geschreven op
Nijverheidssingel 95

Goede en heldere communicatie. De makelaar stond mij altijd te woord als ik vragen had en heeft goed advies gegeven met een heel mooie woning als resultaat! Zeker een aanrader!

8,8 10 1
Geschreven op
Acaciastraat 127

Goede telefonische bereikbaarheid.Snelle reactie op de mail.Kennis van zaken.Duidelijke uitleg. Hulp bij de beslissingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Coulissen 155

Een goed contact met de makelaar. Zodra de opdracht was verleend aan het kantoor, met name ook de onderhandeling werd in een goed tempo gevoerd, gestelde randvoorwaarden werd goed in acht genomen waardoor er een juist eindbod is bepaald en snel ook duidelijkheid was over de te overnemen roerende zaken.Doornemen van documenten, volledigheid van aanlevering van stukken en controle op inhoud was zeer goed en grondig.

9,0 10 1
Geschreven op
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 829

Heb jij een vraag? Laat het ons weten. 

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie