Bij ons in Breda is jouw huis, onze passie!

Van der Sande Makelaars

Van der Sande Makelaars

Bij ons in Breda is jouw huis, onze passie!

Ieder huis en iedere verkoop of aankoop zijn uniek. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen bij de verkoop of aankoop, zo hebben wij voor ieder huis of appartement een specialist! Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Wij zijn gevestigd in Breda en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander

Jouw woningmakelaars in Breda.

Ieder huis en iedere verkoop of aankoop zijn uniek. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen bij de verkoop of aankoop, zo hebben wij voor ieder huis of appartement een specialist! Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Wij zijn gevestigd in Breda en kennen jouw wijk, jouw straat en jouw potentiële koper als geen ander.

Meer over wonen

Lees hier onze Van der Sande Woonkrant.

Van der Sande Makelaars Breda brengt 3 leer per jaar een fullcolour Woonkrant uit op A3 formaat. Deze Van der Sande Woonkrant verspreiden wij in de gemeente Breda huis-aan-huis. In de Woonkrant tref je leuke items aan over de ontwikkelingen op de huizenmarkt, laten wij een aantal enthousiaste klanten aan het woord maar ook ons woningaanbod wordt uiteraard gepresenteerd.

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
[BR17035]

8,2 10 1
Geschreven op
Coulissen 155

Een goed contact met de makelaar. Zodra de opdracht was verleend aan het kantoor, met name ook de onderhandeling werd in een goed tempo gevoerd, gestelde randvoorwaarden werd goed in acht genomen waardoor er een juist eindbod is bepaald en snel ook duidelijkheid was over de te overnemen roerende zaken.Doornemen van documenten, volledigheid van aanlevering van stukken en controle op inhoud was zeer goed en grondig.

9,0 10 1
Geschreven op
[BR16988]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR17200]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR16821]

Zeer sympathieke man met wat kennis van mogelijkheden en eventuele verbouwingen. Dacht mee en was sociaal sterk.

9,5 10 1
Geschreven op
Boomkensevaart 2

Er wordt helder en snel gecommuniceerd door Jan-Joost en Claudia bij bezichtigingen en voortgang. Er wordt goed gekeken naar het belang van de klant. Altijd een vast aanspreekpunt die up to date is wbt het pand en de klant. Een klein verbeterpunt is de papieren brochure die bezoekers meekrijgen. Ondanks dat vrijwel alles digitaal gaat, is dit ook een visite kaartje voor het kantoor.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR17183]

Wij hebben een goede bezichtiging gehad. Ik vond de ligging in het Ginneken prima, enkel juist dit stukje nogal rommelig, en daarvoor de prijs misschien wat aan de hoge kant.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR16976]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR17188]

9,2 10 1
Geschreven op
[BR16314]

8,2 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 212 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 549 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 761

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie